Valérie Van Eygen, zaakvoerster van Het Schrijfhok

 

Introverte copycat & contentmarketeer zoekt ideale businesscoach

“Sinds 3,5 jaar ben ik zaakvoerster, gespecialiseerd in professionele copy met karakter en contentmarketing met impact. Ik ben een introverte ondernemer, met een zeer extraverte job. Van vele markten thuis wandel ik wekelijks over de vloer bij managementteams van vele verschillende ambitieuze kmo’s in België. Communicatie en marketing is een business die constant in beweging is.

Na 3,5 jaar was het tijd voor me om de stap, van zelfstandige naar ondernemer te zetten. Ik wou af van het uurtje-factuurtje-model. Mijn onderneming was toe aan een nieuwe invulling. Bovendien wou ik een tweede onderneming opstarten.  

But first things first. Ik wou even een duik nemen in mijn eigen DNA om beter gewapend verder te bouwen aan de toekomst. Zo ging ik op zoek naar de ideale businesscoach voor me. Geen eenvoudige opdracht bleek. De meeste coachingtrajecten hebben een heel extraverte aanpak, vaak in groep, niet op maat.

Zo kwam ik Coaching@Work op het spoor, gespecialiseerd in coaching van introverte ondernemers. A perfect match bleek snel!”

 

Intens verhelderend
“Samen met Katja Soors, zaakvoerster van Coaching@Work legde ik de krijtlijnen vast van een coachingtraject op maat.

Katja en ik gingen samen op reis. En hoewel een aantal doelstellingen duidelijk omschreven waren, bereikten we via omwegen veel meer dan verwacht.
Ik kreeg nieuwe inzichten als mens en als ondernemer.

Katja haalde via het ODC-dashboard en andere professionele tools mijn ondernemersprofiel naar boven, maar ook heel wat blinde vlekken. Ze verhelderde mijn ‘ondernemerstype’, mijn voorkeur van leiderschapsstijl en mijn toegevoegde waarde in de verschillende ondernemingsfasen.

Dankzij Coaching@work ontdekte ik enkele versterkende overtuigingen bij mezelf om vol vertrouwen de toekomst in te gaan. We gingen ook aan de slag met de marketingpiramide om mijn toekomstig aanbod onder de loep te nemen. We brainstormden over prijs- en serviceniveaus van topproduct naar laagdrempelig. Ik leerde praten in waarden, belangrijk in een verkoopproces met klanten."

 

Van theorie naar praktijk
“Om te groeien, moet je je verder ontwikkelen op 3 vlakken: persoonlijkheid, overtuigingen en gedrag. En net daar maakt Coaching@Work het verschil met andere coachingtrajecten. Doorheen dit groeitraject kreeg ik niet enkel waardevolle inzichten. Elke nieuwe coachingsessie startte ook met de vraag hoe ik er reeds mee aan de slag ging. Een stille uitnodiging van Katja om je nieuwe beliefs en inzichten ook reeds tijdens de coaching in de praktijk om te zetten. Kortom, je verandert zonder dat je het in de gaten hebt. De vruchten pluk je instant na elke coachingsessie.

Een intens traject dat wel.
Eentje met een duidelijke doelstelling: me laten groeien als ondernemer.”

 

Ondernemen als jezelf
“Mijn onderneming liep reeds goed. Maar nu onderneem ik meer als mezelf, zoals het beter bij me past en zoals het vermoedelijk ook beter bij mijn ideale klant past. Dat maakt een heus verschil. Ik had nooit verwacht dat er nog zoveel nieuwe inzichten te rapen zijn. En vermoedelijk is dat nog maar de top van de ijsberg. Een ondernemer is nooit klaar ;-).

Dankzij Coaching@Work legde ik de eerste belangrijke basis voor de nieuwe onderneming. Ik onderneem minder krampachtig en milder. Ik durf meer mijn menselijke kant te tonen zonder mijn kwalitatieve professionaliteit te verliezen.”

 

Coaching met een extra voor introverten
“Laten we eerlijk zijn, online noemt iedereen zich tegenwoordig coach, maar Katja is echt expert in haar vak: zeer professioneel, doorleefd, kennisonderbouwd, geduldig, flexibel en betrokken. Daar waar nodig hielden we halt en maakten we de noodzakelijke omweg, omdat Katja zag wat het me kon brengen. Heel knap.

Coaching@Work maakt het verschil voor introverte ondernemers. Ik ben Katja eeuwig dankbaar!
Mijn motto voor 2019 na dit traject werd dan ook: losser, luchtiger, leutiger ;-).”

 

 

 

 

 

 

 

 

www.hetschrijfhok.be

 

 

Streef jij er ook naar om te groeien als ondernemer door je verder te ontwikkelen op het vlak van je persoonlijkheid en je ondernemersskills?

Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

 

DELEN MAG!