VIP dag

Stel jij binnenkort jouw business plan voor aan de Raad van Bestuur? Dien jij voor een examenjury te komen om een nieuwe job in te wacht te kunnen slepen? Moet jij een presentatie geven voor één van je belangrijkste klanten? Kortom, zet jij binnenkort een belangrijkse stap in je professionele carrière en mis je hiervoor nog de nodige punch. Dan is deze VIP dag net wat jij nodig hebt.

 

Speciaal voor de introverte en extraverte persoon die op één dag een belangrijke stap voorwaarts wil zetten op professioneel vlak.

 

Veel ondernemers en managers begrijpen de noodzaak om te kunnen pieken op de belangrijke momenten, maar het lukt ze vaak niet. Ze missen een sparring partner die hen kristalhelder uitlegt waar ze aandachtig voor kunnen zijn en wat ze beter achterwege laten. Of een advokaat van de duivel die hen kritische vragen voor de voeten werpt, opdat ze met een maximale focus voorbereid zijn.  Een juiste mindset is dé hefboom naar een succesvol professioneel leven. Enkel op die manier zet jij je eigen transformatie echt in gang.
Onderschrijf je de uitspraak van Pablo Picasso ‘Action is the foundational key to all success’, dan is deze VIP dag zeker iets voor jou.

 

Wat heeft deze VIP dag jou te bieden?

Tijdens deze Durven Delen Doen dag leer je, aan de hand van een concrete situatie, het volgende:

  • Hoe jij een houding van vertrouwen ontwikkelt - DURVEN
  • Hoe jij jouw 'verhaal' deelt op een overtuigende manier -DELEN
  • Op welke manier jij in een actiegerichte modus komt - DOEN
  • Hoe jij met een concreet, gepersonaliseerd plan van aanpak de volgende stappen in de praktijk brengt

 

Meer weten?

Deze individuele VIP dag wordt het ganse jaar door gegeven, op aanvraag.

Coaching@Work is een geregistreerd dienstverlener voor het domein opleiding bij de KMO-portefeuille. Voldoe jij aan de voorwaarden van de overheid, dan heb jij recht op de maximale subsidie van 40% voor deze opleiding. Zoek het hier uit! 

 
Schrijf je nu in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen via mail, telefoon of onderstaand formulier.
Je kan hieronder ook de printbare versie met alle informatie aanvragen, handig om te bespreken met derden.