INTERVIEW MET KATJA

Katja,

WIE ben jij?

Ik ben Katja Soors, eigenaar van Coaching@Work.
Ik leer introverte ondernemers en managers in hun eigen kracht te staan zodat ze zelfverzekerd door het leven gaan, zichtbaar zijn naar de buitenwereld en succesvol schitteren op professioneel vlak.

Wie zijn jouw KLANTEN?

Mijn klanten zijn introverte, vakkundige professionals zowel ondernemers, zelfstandigen als managers in organisaties. Ze zijn gedreven in wat ze doen, hebben een onstilbare honger naar meer kennis en zijn resultaatgericht in hun aanpak.

Mijn begeleiding is afgestemd op introverte personen die hun innerlijke wijsheid, hun kennis en ervaringen, hun unieke blik op de wereld nog te weinig delen met anderen. Ze missen net die externe focus waarmee ze zichzelf en hun dienst krachtig in de markt zetten: de vertaling van kennis naar relatie, van innerlijke wijsheid naar waardevolle interactie.

Mijn programma’s zijn geschikt voor mensen die al een eind op weg zijn in hun loopbaan, hun professionele identiteit willen verhelderen en doeltreffender willen zijn in hun sociale contacten.

Wat is jouw ACHTERGROND?

Katja Soors (1972)
Bio-ingenieur, Certified Coach, MBTI Trainer

Ik ben afgestudeerd als Bio-Ingenieur aan de Universiteit van Leuven in 1995. Een aantal jaren later behaalde ik een diploma in Bedrijfskunde aan de EHSAL te Brussel.

Vanaf 1995 werkte ik in verschillende internationale bedrijven zoals Verizon Business en Ineos ChlorVinyls. Ik bouwde ervaring op in verschillende domeinen vnl. Customer Services, Supply Chain en HR. Jarenlang haalde ik veel voldoening uit mijn werk, maar er was ook een gemis. Totdat ik mijn eigen weg vond in het begeleiden van introverte personen bij het succesvol uitbouwen van hun carrière.

Coaching@Work was geboren. We schrijven najaar 2012. Ik ging me verder bijscholen tot een gecertifieerde coach (ICF) met een specialisatie als Stress & Burn-out coach. Ik werd een gekwalificeerd gebruiker van het MBTI persoonlijkheidsmodel.

Hoe zorg je ervoor dat jouw natuurlijk potentieel als introvert voldoende wordt benut in het bedrijfsleven? Dat is de vraag die mij drijft in alles wat ik doe.
In de programma’s die ik op maat van de introverte persoon heb ontwikkeld, in de artikels op Linked-In, in de nieuwsbrieven die ik schrijf. In mijn begeleiding van andere introverte ondernemers en managers die zichzelf en hun dienst krachtig in de markt willen zetten. In de lezingen en interactieve workshops die ik geef.

Vertel eens iets over jouw WERKWIJZE?

Hier kun je lezen WAAROM ik doe wat ik doe, HOE ik het doe en WAT ik precies doe.

WAAROM
Er is zoveel kennis en kunde aanwezig bij introverte ondernemers en managers, maar ze focussen zich té veel op de inhoud. En dan kan niemand ze echt zien. Dan kunnen klanten, die de producten en diensten van deze ondernemers nodig hebben, ze niet vinden. Dan kunnen collega’s hun harde werk niet naar waarde schatten, want ze zijn té weinig onderscheidend.
En zo mist de introverte ondernemer of manager business opportuniteiten of promotiekansen.
HOE
Ik geef hen inzichten rond introverte kenmerken en mechanismen. Ik laat hen ontdekken over welke unieke kwaliteiten zij beschikken en geef handvaten die ze nodig hebben om meer van henzelf te laten zien. Ik bouw hun belemmerende gedachten om naar versterkende overtuigingen. Want het zijn die overtuigingen die zelfvertrouwen geven, motiverend werken en die tot actie aanzetten. Ik werk rond sociale en communicatieve vaardigheden zoals in de eerste plaats het opbouwen en onderhouden van relaties, het gunstig beïnvloeden van anderen en het spreken voor een groep. En dat allemaal op een manier die helemaal past bij de introverte persoonlijkheid.
WAT
Ik begeleid introverte ondernemers en managers via individuele trajecten of via groepsprogramma’s. Een individuele begeleiding heeft als voordeel om op maat van de klant te werken van A tot Z. Een groepsprogramma met maximaal 8 deelnemers heeft als voordeel om te leren van ervaringen van gelijkgestemden.

Klik op Diensten voor een gedetailleerd overzicht van het aanbod.Waarom staan er geen PRIJZEN op jouw website?

Er staan inderdaad geen prijzen op mijn website, behalve voor de workshop ‘Zichtbaar Zijn’. Het klopt dat er ook voor bijvoorbeeld het halfjaar programma – mijn meest waardevolle aanbod – geen prijs op mijn website staat. Dit heeft te maken met dat je mijn coaching niet zomaar kunt ‘aankopen’. Ik wil je graag eerst even spreken. Zodat we samen kunnen aftoetsen welke waarde ik jou kan bieden en of jij effectief binnen mijn doelgroep valt.

Omdat ik je graag eerst even spreek, kun je je op verschillende plekken op mijn website aanmelden (gratis en vrijblijvend). Tijdens zo’n gesprek kun je een specifieke vraag of probleem inbrengen, ik denk ter plekke met je mee met het doel je al tijdens deze sessie verder te helpen. Sommigen zijn daar voldoende mee geholpen. Anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Hoe dan ook wil ik eerst horen wat er aan de hand is, wat je vraag is, wat je behoefte is. Op basis daarvan kijken we samen of mijn begeleiding een antwoord is op de kwesties die bij jou spelen. En of de timing juist is. Als uit ons gesprek blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je verder te helpen of dat het (nog) niet het juiste moment is, dan zeg ik dat ook.

Wil jij groeien als ondernemer door je verder te ontwikkelen op het vlak van je persoonlijkheid en je ondernemersskills?
Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek