INTERVIEW MET KATJA

Katja,

WIE ben jij?

Ik ben Katja Soors, eigenaar van Coaching@Work en gespecialiseerd in het begeleiden van introverte ondernemers.

Ik leer ondernemers hun bedrijf met succes leiden vanuit hun natuurlijke behoeften als introvert persoon.

Het is immers mijn overtuiging dat ondernemerschap voor ieder van ons succesvol kan zijn, mits je onderneemt op een manier die helemaal past bij je persoonlijkheid!

Wie zijn jouw KLANTEN?

Mijn klanten zijn weldoordachte, vakkundige ondernemers en zelfstandigen. Ze zijn gedreven in wat ze doen, hebben een onstilbare honger naar meer kennis en zijn resultaatgericht in hun aanpak.

Mijn begeleiding is specifiek gericht op de introverte ondernemer die zijn bedrijf leidt vanuit een degelijk opgebouwde kennis, maar nog té weinig focus legt op het delen van die waardevolle ervaring met anderen. Ze missen die externe focus waarmee ze zichzelf en hun dienst krachtig in de markt zetten.

Mijn diensten zijn vooral geschikt voor ondernemers die al een eind op weg zijn in hun ondernemerschap. Echter, af en toe ga ik ook aan de slag met diegenen die wel dromen van een eigen zaak, maar de stap tot op heden nog niet durfden zetten.

Wat is jouw ACHTERGROND?

Katja Soors (1972)
Bio-ingenieur, Certified Coach, MBTI Trainer

Ik ben afgestudeerd als Bio-Ingenieur aan de Universiteit van Leuven in 1995. Een aantal jaren later behaalde ik een diploma in Bedrijfskunde aan de EHSAL te Brussel.

Na mijn studies begon ik met mijn werk in de telecom- en chemische sector. Ik genoot 20 jaar van de klantencontacten, het resultaatgericht werken en van het leidinggeven. Ik bouwde ervaring op in verschillende domeinen vnl. Customer Services, Supply Chain en HR. Ik ervaarde als leidinggevende de voldoening om anderen te helpen groeien in hun functie. Ik wilde iets bijdragen, impact maken, iets doen ‘wat er toe doet’. En dus nam ik het besluit mijn carrière over een andere boeg te gooien.

Coaching@Work was geboren, een business coachpraktijk gefocust op introverte ondernemers.
We schrijven najaar 2012.
Ik ging me verder bijscholen tot een gecertifieerde coach (ICF) met een specialisatie als Stress & Burn-out coach. Ik werd een gekwalificeerd gebruiker van het MBTI persoonlijkheidsmodel.

Hoe zorgt mijn klant ervoor dat hij van zijn introversie een troef maakt in zijn ondernemerschap?
Dat is de vraag die mij drijft in elke begeleiding die ik doe, in de coachingprogramma’s die ik op maat van de introverte ondernemer heb ontwikkeld, in de artikels die ik schrijf op Linked-In en in mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Vertel eens iets over jouw WERKWIJZE?

Hier kun je lezen WAAROM ik doe wat ik doe, HOE ik het doe en WAT ik precies doe.

WAAROM
Er is zoveel kennis en kunde aanwezig bij introverte ondernemers, maar ze focussen zich té veel op de inhoud. En dan kan niemand ze echt zien. Dan kunnen klanten, die de producten en diensten van deze ondernemers nodig hebben, ze niet vinden. Dan kan hun harde werk niet naar waarde worden geschat, want ze zijn té weinig onderscheidend.
En zo mist de introverte ondernemer business opportuniteiten.

HOE
Ik geef hen inzichten over hun introverte sterktes en leer hen optimaal gebruik te maken van hun introverte persoonlijkheid zodat ze succesvol ondernemen op een manier die bij hen past. Ik ontwikkel samen met hen een doeltreffend sales- en marketingproces voor hun bedrijf en train hun ondernemersvaardigheden. Ik bouw hun belemmerende gedachten om naar versterkende overtuigingen. Want het zijn die overtuigingen die zelfvertrouwen geven, motiverend werken en die tot actie aanzetten.

WAT
Ik begeleid introverte ondernemers via individuele trajecten of via een groepsprogramma. Een individuele begeleiding heeft als voordeel om op maat van de klant te werken van A tot Z. Een groepsprogramma met maximaal 8 deelnemers heeft als voordeel om te leren van ervaringen van gelijkgestemden.

Klik op Diensten voor een gedetailleerd overzicht van het aanbod.Waarom staan er geen PRIJZEN op jouw website?

Er staan inderdaad geen prijzen op mijn website. Dit heeft te maken met dat je mijn coaching niet zomaar kunt ‘aankopen’. Ik wil je graag eerst spreken. Zodat we samen kunnen aftoetsen welke waarde ik jou kan bieden en of jij effectief binnen mijn doelgroep valt.

Je kan je op verschillende plekken op mijn website aanmelden voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens zo’n gesprek kun je een specifieke vraag of probleem inbrengen, ik denk ter plekke met je mee met het doel je al tijdens deze sessie verder te helpen. Sommigen zijn daar voldoende mee geholpen. Anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Hoe dan ook wil ik eerst horen wat er aan de hand is, wat je vraag is, wat je behoefte is. Op basis daarvan kijken we samen of mijn begeleiding een antwoord is op de kwesties die bij jou spelen. En of de timing juist is. Als uit ons gesprek blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je verder te helpen of dat het (nog) niet het juiste moment is, dan zeg ik dat ook.

Wil jij groeien als ondernemer door je verder te ontwikkelen op het vlak van je persoonlijkheid en je ondernemersskills?
Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek