Aanbod

 

Meer Zichtbaar

Wil jij er staan op de belangrijke momenten? Wil jij herkenbaar zijn voor de buitenwereld? Wil jij op een vlotte manier contacten leggen?

Als ondernemer trek je zo makkelijk de juiste klanten aan waardoor je groeit met je bedrijf. Als manager profileer je je beter waardoor je groeikansen creëert.

Bekijk aanbod

Meer Impact

In dit programma, speciaal voor de introverte ondernemer en manager, leer je precies hoe je zelfbewust je carrière succesvol uitbouwt en hoe je met een zelfzekere uitstraling doeltreffend bent in je sociale contacten.

Hierdoor kom je moeiteloos in actie om je kennis en ervaring te delen met anderen.

Bekijk aanbod

Meer Succes

Wil jij op één dag een belangrijke stap voorwaarts zetten op professioneel vlak? Wil jij met de juiste groeimindset en een concreet plan van aanpak naar de volgende fase in je carrière?

Leer in 3 stappen aan de hand van een concrete situatie hoe je dit doordacht in de praktijk brengt.

Bekijk aanbod

Individueel Programma

Wil jij individueel begeleid worden bij het verbeteren van je communicatieve en sociale vaardigheden? Wil jij leren omgaan met bezwaren en beperkende overtuigingen zoals: niet goed genoeg, ik ben het niet waard ...? 

Als vakkundige professional sta je stevig in je schoenen en ga je met durf & passie voluit voor je professionele dromen.

Bekijk aanbod

Neem contact op voor meer informatie